19 april 2018

Nieuw samenwerkingsinitiatief energietransitie

De uitdaging is aanvaard… Gistermiddag ondertekenden 20 ROC’s en AOC’s het programma “De Uitdaging”; een samenwerkingsinitiatief rondom de energietransitie. Het Da Vinci College en mboRijnland zijn hierbij koplopers. UNETO-VNI, OTIB en WENb hebben gisteren tijdens de bijeenkomst aangegeven te willen aansluiten bij dit initiatief. Uitgebreide informatie hierover vindt u hier:
https://topsectorenergie.nl/nieuws/rocs-en-aocs-bundelen-hun-krachten-voor-de-energietransitie

Hieronder vindt u de vijf presentaties die zijn gehouden tijdens de bijeenkomst:

Programma landelijk energieprofiel De Uitdaging MBO 17-04-2018

Robert Koch presentatie_deuitdaging

Martin de Haan en Frans Zegwaart presentatie_deuitdaging

Marsha Wagner presentatie_deuitdaging

Jan Oosting presentatie_deuitdaging

Jan Lokker presentatie_deuitdaging

Meer nieuws

23 april 2018

Eerste Permanent Beta bijeenkomst succes

Het onmogelijke mogelijk maken. Dat was het thema van de eerste meetup van de Permanent Beta bijeenkomst georganiseerd door de gemeente Gouda en mboRijnland. Het doel? Mensen samenbrengen om kennis... Lees verder »

23 maart 2018

Apps, data en pizza tijdens Big Data Hackathon

De Big Data Hackathon was een groot succes. Er waren 42 deelnemers; studenten, docenten, onderzoekers, teamleiders van mboRijnland én Hogeschool Inholland en ondernemers. Insteek van de dag was dat veel... Lees verder »