19 april 2018

Nieuw samenwerkingsinitiatief energietransitie

De uitdaging is aanvaard… Gistermiddag ondertekenden 20 ROC’s en AOC’s het programma “De Uitdaging”; een samenwerkingsinitiatief rondom de energietransitie. Het Da Vinci College en mboRijnland zijn hierbij koplopers. UNETO-VNI, OTIB en WENb hebben gisteren tijdens de bijeenkomst aangegeven te willen aansluiten bij dit initiatief. Uitgebreide informatie hierover vindt u hier:
https://topsectorenergie.nl/nieuws/rocs-en-aocs-bundelen-hun-krachten-voor-de-energietransitie

Hieronder vindt u de vijf presentaties die zijn gehouden tijdens de bijeenkomst:

Programma landelijk energieprofiel De Uitdaging MBO 17-04-2018

Robert Koch presentatie_deuitdaging

Martin de Haan en Frans Zegwaart presentatie_deuitdaging

Marsha Wagner presentatie_deuitdaging

Jan Oosting presentatie_deuitdaging

Jan Lokker presentatie_deuitdaging

Meer nieuws

23 april 2018

Eerste Permanent Beta bijeenkomst succes

De uitdaging is aanvaard… Gistermiddag ondertekenden 20 ROC’s en AOC’s het programma “De Uitdaging”; een samenwerkingsinitiatief rondom de energietransitie. Het Da Vinci College en mboRijnland zijn hierbij koplopers. UNETO-VNI, OTIB...

Lees verder »

23 maart 2018

Apps, data en pizza tijdens Big Data Hackathon

De uitdaging is aanvaard… Gistermiddag ondertekenden 20 ROC’s en AOC’s het programma “De Uitdaging”; een samenwerkingsinitiatief rondom de energietransitie. Het Da Vinci College en mboRijnland zijn hierbij koplopers. UNETO-VNI, OTIB... Lees verder »