12 juni 2018

Vacature mboRijnland DOCENT Mechatronica/Smart Industry

Wij leiden studenten op tot echte vakmensen. Vakkrachten die iets toevoegen aan onze omgeving. Binnen mboRijnland bieden we kleinschalig georganiseerd onderwijs in de vorm van MBO Colleges.

Ons onderwijs draagt bij aan de ontwikkeling van de regio Rijnland. Het is de regio waarin we samenwerken met bedrijven, andere onderwijsinstellingen, politiek en maatschappelijke instellingen. mboRijnland verwijst ook naar het Rijnlands denken. Vakmanschap, vertrouwen en verbinding zijn waarden die daarin voorop staan.

In verbinding kun je je ontwikkelen. En onze organisatie is in ontwikkeling, we willen elke dag meer Rijnlands worden. Wil jij actief meewerken aan de toekomst van onze studenten en meebouwen aan onze organisatie, kom dan bij ons werken!

MBO College Techniek & ICT

Het MBO College Techniek & ICT biedt opleidingen op niveau 2, 3 en 4 aan, zowel in BOL als BBL. Het MBO College heeft locaties in Leiden, Gouda en Zoetermeer. Speerpunten van het MBO College Techniek & ICT liggen de komende twee jaren op het terrein van kwaliteit, innovatie van technisch onderwijs, co-creatie, versterken van de regionale samenwerking met het bedrijfsleven en professionalisering van de onderwijsteams.

 

Wie zoeken we?

Wij zijn per direct op zoek naar een docent Mechatronica/ Smart Industry, die ook graag enkele opdrachten in Smart Technology wil begeleiden. Hiervoor zoeken we een ervaren docent die stevig in zijn of haar schoenen staat en die voor de afdeling en voor projecten zaken kan coördineren en aansturen.
Ben jij vernieuwend op het gebied van de vakinhoud, dan gaan we graag met je in gesprek.

We vinden het minstens zo belangrijk dat je veel pedagogisch en didactisch inzicht hebt en goed kunt organiseren. Je maakt makkelijk contact met studenten, bent goed in het motiveren van studenten en kunt een veilige en uitdagende leeromgeving in de klas creëren. En je volgt de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied en integreert deze in jouw lessen.

Je kiest bewust voor het lesgeven in het middelbaar beroepsonderwijs aan studenten in de leeftijdscategorie van 16-25 jaar. Het is prettig als je een lerarenopleiding hebt afgerond, het is ook mogelijk een opleidingstraject voor een pedagogisch didactisch getuigschrift te doorlopen. Jij vindt het een uitdaging om studenten te helpen een echte vakkracht te worden. Maar onderwijs gaat voor jou verder. Jij wilt dat studenten zich ook persoonlijk ontwikkelen en het beste uit zichzelf halen.

Verder ben je een echte teamspeler. Je kunt improviseren en staat klaar voor je collega’s als dat nodig is. Flexibel, dat is wat je bent, en jij voelt je op je gemak in een veranderende en dynamische organisatie. Je hebt er daarom geen probleem mee als je op verschillende locaties moet werken.

 

Wat ga je doen?

Je verzorgt op een inspirerende manier lessen voor de opleidingen, begeleidt studenten van niveau 2, 3 en 4 en deelt je kennis met collega’s. Hiernaast lever je een bijdrage aan het ontwikkelen van onderwijs- en opleidingsplannen. Als onderwijsteam heb je een rol in de studieloopbaanbegeleiding en BPV-begeleiding van studenten en verdeel je overige teamtaken. En je ontwikkelt samen met je collega’s nieuwe lesplannen, beoordeelt examens en begeleidt bij examenopdrachten.
We bieden je een werkomgeving aan waarin we steeds meer en meer hybride SMART onderwijs verzorgen en dus intensief met het bedrijfsleven en of gemeentes samenwerken.

Wat bieden wij?

Afhankelijk van opleiding, ervaring en bevoegdheid word je ingeschaald in de functie van docent LB of docent LC. De functies zijn gewaardeerd in schaal LB (maximaal € 4.019,-) of LC
(maximaal € 4.553,-) van de cao MBO.

Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract met ingang van 1 augustus 2018.

Verder biedt mboRijnland o.a. de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

– eindejaarsuitkering van 8,33% ;
– bijdrage van 70% aan de pensioenpremie;
– bijdrage aan ziektekostenverzekering;
– deelname aan de Bring Your Own Device-regeling, waarbij je een tegemoetkoming krijgt in de kosten van een headset en laptop.

Het beste uit onze studenten halen, kunnen we alleen als we iedere medewerker in zijn kracht zetten. Daarom stellen we geld en tijd beschikbaar voor de ontwikkeling van onze medewerkers. Door scholing te volgen, stage te lopen of tijdelijk te werken in het bedrijfsleven houden we de expertise up-to-date. En we verzorgen interne trainingen, coaching en cursussen.

Meer weten?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Peter Scheurwater, onderwijskundig teamleider Smart Technology, telefoonnummer 06 20368932.

Solliciteren?
Als je wilt solliciteren op deze vacature, ontvangen wij graag voor 24 juni 2018 a.s. een sollicitatiebrief met curriculum vitae. Klik op de volgende link om de sollicitatie te starten Sollicitatie.

Meer nieuws

14 juni 2018

Mbo-studenten: ‘Zonder ons geen duurzame energiedoelen’

‘Maak de jongste jeugd al bekend met techniek.’ ‘Gebruik het enthousiasme van jongeren.’ ‘Laat de opleidingen beter aansluiten op de bedrijven.’ ‘Maak modelwoningen om te laten zien hoe goed en... Lees verder »

28 mei 2018

Studenten Smart Technology op bezoek in Hannover

Eerstejaars studenten van de opleiding Smart Technology en hun docenten zijn op 24 en 25 april op uitnodiging van twee partnerbedrijven Bosch Rexroth en Siemens naar de Hannover Messe afgereisd.... Lees verder »