Nieuws

17 mei 2019

Ondertekening bruikleenovereenkomst Lets Tango garage

Op vrijdag 17 mei 2019 hebben Jan Iedema, wethouder bij de gemeente Zoetermeer en Otto Jelsma, voorzitter van het CIV Smart Technology een bruikleenovereenkomst ondertekend van de Lets Tango garage... Lees verder »

21 februari 2019

Kick-off Groene Hart Ziekenhuis

Op vrijdag 8 februari hebben studenten Smart Technology, ICT en Zorg met elkaar aan de kick-off van het project Groene Hart Ziekenhuis deelgenomen. Het doel was een goed beeld te... Lees verder »

21 februari 2019

Studenten denken mee om demente ouderen zo lang mogelijk thuis te laten wonen

Op donderdag 7 februari hebben studenten Smart Technology, ICT en Zorg met elkaar aan de kick-off van het project VeprleegThuis deelgenomen. Het doel was een goed beeld te krijgen van... Lees verder »

20 februari 2019

Jaarconferentie succesvol CIV Smart Technology bij TU Delft

Blijf out of the box denken en vier successen. Dat was de boodschap van Maarten Steinbuch, hoogleraar op het gebied van hightech systemen. Zijn bevlogen rede was het hoogtepunt tijdens... Lees verder »

11 februari 2019

Op zoek naar smart oplossingen om toegankelijkheid binnenstad Gouda te verbeteren

Hoe kan de Goudse binnenstad beter bereikbaar worden voor mensen met een beperking? Dat is de vraag die de gemeente Gouda heeft voorgelegd aan studenten van het Centrum voor Innovatief... Lees verder »

07 februari 2019

Bedrijven onder de indruk van presentaties studenten Smart Technology

Studenten van het tweede en derde jaar Smart Technology presenteerden hun ontwerpen van de afgelopen periode aan docenten, opdrachtgevers, partners van het CIV en ouders. In groepjes hebben zij gewerkt... Lees verder »

30 januari 2019

Voormalige garage, Palenstein decor ondertekening mbo-convenant Klimaattechniek

Op 30 januari ondertekenden dertien organisaties uit het mbo, het bedrijfsleven en de overheid het convenant mbo-aanbod Klimaattechniek. De organisaties willen komen tot een mbo-opleidingsaanbod dat meebeweegt met de veranderingen... Lees verder »

13 december 2018

Jaarconferentie CIV Smart Technology – 13 februari 2019

Het Centrum voor Innovatief Vakmanschap Smart Technology bestaat op 1 februari 2019 vier jaar en dat vieren we met een bijzondere jaarconferentie op de campus van de TU Delft. We... Lees verder »

22 november 2018

Studenten Mechatronica bieden oplossingen siroopwafelproductie

Een mooie vorm van hybride leren met siroopwafels als hoofdonderwerp. Naast een lekkere opdracht, was het natuurlijk vooral een zeer leerzame. Studenten Mechatronica zijn onder begeleiding van een docent van... Lees verder »

14 november 2018

Vernieuwde Tango garage wordt broedplaats voor studenten, bedrijven en bewoners

Het Living Lab Palenstein Aardgasvrij mag twee jaar gebruik maken van de oude Tango garage. De gemeente heeft met de kwartiermakers een plan opgesteld om de garage om te vormen... Lees verder »