Nieuws

02 oktober 2018

CIV Smart Technology ontmoet bedrijven op iPXL in Rotterdam

Op 20 september bemande CIV Smart Technology samen met partner Unica een stand tijdens het iTanks Innovatie Paviljoen XL (iPXL). Dit is een groot innovatiefestival inclusief pop-up plein midden in... Lees verder »

25 september 2018

Mbo-ers Bouwkunde (Avok/SMG) op bezoek bij Palenstein

Op dinsdag 18 september bezochten 16 studenten Bouwkunde (Avok/SMG) van mboRijnland de bouwplaats van Bébouw Midreth. De aannemer is bijna klaar met de bouw van 21 eengezinswoningen. Het zijn Nul-op-de-meter... Lees verder »

21 september 2018

Mbo-ers en vmbo-ers officieel aan de slag bij Living Lab Palenstein Aardgasvrij

“Palenstein wordt de eerste aardgasvrije wijk in Zoetermeer en jullie zijn daar vanaf nu actief bij betrokken.” De boodschap van Jan Iedema, wethouder Onderwijs en EZ in Zoetermeer, was maandag... Lees verder »

10 september 2018

Studenten in actie: Living Lab Palenstein Aardgasvrij

Op 17 september 2018 maken studenten voor het eerst kennis met het Living Lab Palenstein Aardgasvrij. Ze volgen die dag twee actieprogramma’s: The Next Generation Woonwijk en Energy Transition Living... Lees verder »

06 september 2018

Uniek samenwerkingsproject in Gouda

Gouda Smart City is dinsdag 4 september officieel van start gegaan. De komende maanden gaan tweedejaars Smart Technology studenten aan de slag om de luchtkwaliteit in Gouda te meten. Een... Lees verder »

11 juli 2018

Koplopersgroep Living Lab Palenstein in actie

Op dinsdag 26 juni 2018 is de koplopersgroep van het Living Lab Palenstein Aardgasvrij hard aan het werk geweest. In de Dutch Innovation Factory in Zoetermeer heeft de groep drie... Lees verder »

04 juli 2018

Enthousiaste reacties eindpresentatie living labs

Sommige projecten waren succesvol en sommige studenten waren vastgelopen om wat voor een reden dan ook. Maar de eindconclusie is dat de studenten Verpleegkunde, ICT en Smart Technology veel hebben... Lees verder »

26 juni 2018

Nieuwe schooljaar start opleiding Technicus Engineering Smart Technology in Dordrecht

In september 2018 start het Da Vinci College met de opleiding Technicus Engineering Smart Technology. Deze opleiding is tot stand gekomen in samenwerking met andere onderwijsinstellingen in Zuid-Holland en het... Lees verder »

14 juni 2018

Mbo-studenten: ‘Zonder ons geen duurzame energiedoelen’

‘Maak de jongste jeugd al bekend met techniek.’ ‘Gebruik het enthousiasme van jongeren.’ ‘Laat de opleidingen beter aansluiten op de bedrijven.’ ‘Maak modelwoningen om te laten zien hoe goed en... Lees verder »

12 juni 2018

Vacature mboRijnland DOCENT Mechatronica/Smart Industry

Wij leiden studenten op tot echte vakmensen. Vakkrachten die iets toevoegen aan onze omgeving. Binnen mboRijnland bieden we kleinschalig georganiseerd onderwijs in de vorm van MBO Colleges. Ons onderwijs draagt... Lees verder »