Nieuws

13 december 2018

Jaarconferentie CIV Smart Technology – 13 februari 2019

Het Centrum voor Innovatief Vakmanschap Smart Technology bestaat op 1 februari 2019 vier jaar en dat vieren we met een bijzondere jaarconferentie op de campus van de TU Delft. We... Lees verder »

22 november 2018

Studenten Mechatronica bieden oplossingen siroopwafelproductie

Een mooie vorm van hybride leren met siroopwafels als hoofdonderwerp. Naast een lekkere opdracht, was het natuurlijk vooral een zeer leerzame. Studenten Mechatronica zijn onder begeleiding van een docent van... Lees verder »

14 november 2018

Vernieuwde Tango garage wordt broedplaats voor studenten, bedrijven en bewoners

Het Living Lab Palenstein Aardgasvrij mag twee jaar gebruik maken van de oude Tango garage. De gemeente heeft met de kwartiermakers een plan opgesteld om de garage om te vormen... Lees verder »

09 november 2018

Mbo-ers aan de slag met security tijdens ict challenge

Zet 30 creatieve ICT-studenten van mboRijnland bij elkaar, geef ze een uitdagende opdracht en laat ze vrij om een oplossing te bedenken. Je zult verbaasd staan met wat voor creatieve... Lees verder »

07 november 2018

Studenten Smart Technology aanwezig netwerkevent Gouwe Zaken

Tijdens het netwerkevent Gouwe Zaken op maandag 5 november 2018 was het CIV Smart Technology aanwezig op uitnodiging van gemeente Gouda. Voor de gelegenheid was de showroom van Mercedes-Benz dealer... Lees verder »

02 oktober 2018

CIV Smart Technology ontmoet bedrijven op iPXL in Rotterdam

Op 20 september bemande CIV Smart Technology samen met partner Unica een stand tijdens het iTanks Innovatie Paviljoen XL (iPXL). Dit is een groot innovatiefestival inclusief pop-up plein midden in... Lees verder »

25 september 2018

Mbo-ers Bouwkunde (Avok/SMG) op bezoek bij Palenstein

Op dinsdag 18 september bezochten 16 studenten Bouwkunde (Avok/SMG) van mboRijnland de bouwplaats van Bébouw Midreth. De aannemer is bijna klaar met de bouw van 21 eengezinswoningen. Het zijn Nul-op-de-meter... Lees verder »

21 september 2018

Mbo-ers en vmbo-ers officieel aan de slag bij Living Lab Palenstein Aardgasvrij

“Palenstein wordt de eerste aardgasvrije wijk in Zoetermeer en jullie zijn daar vanaf nu actief bij betrokken.” De boodschap van Jan Iedema, wethouder Onderwijs en EZ in Zoetermeer, was maandag... Lees verder »

10 september 2018

Studenten in actie: Living Lab Palenstein Aardgasvrij

Op 17 september 2018 maken studenten voor het eerst kennis met het Living Lab Palenstein Aardgasvrij. Ze volgen die dag twee actieprogramma’s: The Next Generation Woonwijk en Energy Transition Living... Lees verder »

06 september 2018

Uniek samenwerkingsproject in Gouda

Gouda Smart City is dinsdag 4 september officieel van start gegaan. De komende maanden gaan tweedejaars Smart Technology studenten aan de slag om de luchtkwaliteit in Gouda te meten. Een... Lees verder »