Nieuws

17 mei 2018

Student Smart Technology Uitblinker mboRijnland 2018

Mike Burghout is de Uitblinker 2018 van mboRijnland. In een vol en warm theater in Alphen aan den Rijn eindigde hij woensdagavond als winnaar van vijf genomineerden. De student Smart... Lees verder »

23 april 2018

Eerste Permanent Beta bijeenkomst succes

Het onmogelijke mogelijk maken. Dat was het thema van de eerste meetup van de Permanent Beta bijeenkomst georganiseerd door de gemeente Gouda en mboRijnland. Het doel? Mensen samenbrengen om kennis... Lees verder »

19 april 2018

Nieuw samenwerkingsinitiatief energietransitie

De uitdaging is aanvaard… Gistermiddag ondertekenden 20 ROC’s en AOC’s het programma “De Uitdaging”; een samenwerkingsinitiatief rondom de energietransitie. Het Da Vinci College en mboRijnland zijn hierbij koplopers. UNETO-VNI, OTIB... Lees verder »

23 maart 2018

Apps, data en pizza tijdens Big Data Hackathon

De Big Data Hackathon was een groot succes. Er waren 42 deelnemers; studenten, docenten, onderzoekers, teamleiders van mboRijnland én Hogeschool Inholland en ondernemers. Insteek van de dag was dat veel... Lees verder »

15 maart 2018

Succesvolle kick-off Living Lab Palenstein

Het Living Lab Palenstein Aardgasvrij is op woensdag 14 maart succesvol van start gegaan. De kick-off vond plaats in het Castellum in Zoetermeer onder aanwezigheid van 60 aanwezigen vanuit onderwijs,... Lees verder »

14 maart 2018

VerpleegThuis Zoetermeer: een living lab van CIV Smart Technology

‘Hoe kunnen we de dementerende cliënten die nog thuis wonen beter in beeld houden? En zorgen dat deze mensen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen, vaak samen met hun... Lees verder »

22 februari 2018

Studenten helpen verzakkend Gouda

Studenten helpen verzakkend Gouda Lees verder »

08 februari 2018

Studenten Smart Technology presenteren met enthousiasme hun project

Het is al bijna een traditie. Aan het eind van een onderwijsperiode presenteren studenten van Smart Technology met enthousiasme hun projecten aan medestudenten, ouders en bedrijven. De studenten werken vanuit... Lees verder »

26 januari 2018

Samenwerken in het Huis van de energietransitie

‘Hier worden de vakmensen van de toekomst opgeleid’ In de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht is op 25 januari het ‘Huis van de energietransitie’ geopend. Diederik Samsom, voorzitter van de Programmaraad van... Lees verder »

19 januari 2018

Presentatie Sterke Stad op Slappe Bodem en lezing Bitcoin

Tweedejaars studenten Smart Technology en eerstejaars ICT studenten hebben het afgelopen half jaar gezamenlijk gewerkt aan het project Sterke Stad op Slappe Bodem. Tijdens een bijeenkomst op vrijdag 2 februari worden... Lees verder »