Nieuws

08 februari 2018

Studenten Smart Technology presenteren met enthousiasme hun project

Het is al bijna een traditie. Aan het eind van een onderwijsperiode presenteren studenten van Smart Technology met enthousiasme hun projecten aan medestudenten, ouders en bedrijven. De studenten werken vanuit... Lees verder »

05 februari 2018

Vacature projectleider/kwartiermaker Living Lab Palenstein Aardgasvrij

Het Centrum voor Innovatief Vakmanschap (CIV) Smart Technology is op zoek naar een Projectleider/kwartiermaker Living Lab Palenstein Aardgasvrij (0,6 fte) De wijk Palenstein in Zoetermeer is een Next Generation woonwijk... Lees verder »

26 januari 2018

Samenwerken in het Huis van de energietransitie

‘Hier worden de vakmensen van de toekomst opgeleid’ In de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht is op 25 januari het ‘Huis van de energietransitie’ geopend. Diederik Samsom, voorzitter van de Programmaraad van... Lees verder »

19 januari 2018

Presentatie Sterke Stad op Slappe Bodem en lezing Bitcoin

Tweedejaars studenten Smart Technology en eerstejaars ICT studenten hebben het afgelopen half jaar gezamenlijk gewerkt aan het project Sterke Stad op Slappe Bodem. Tijdens een bijeenkomst op vrijdag 2 februari worden... Lees verder »

09 december 2017

Studenten aan de slag bij Groene Hart Ziekenhuis

De eerste bijeenkomst van het project Groene Hart Ziekenhuis met de studenten die hier aan het werk gaan, onder de vlag van CIV Smart Technology was een succes. Na de brainstorm in september... Lees verder »

30 november 2017

CodeUur Drechtsteden Kick-off. Vrijdag 8 december 2017 Start 08.30 uur/ 4e etage Duurzaamheidsfabriek Dordrecht

Kick-off CodeUur Drechtsteden – 8 december 2017 Lees verder »

03 november 2017

lezing Trend&Hypes rondom Nieuwe Technologieen

Trends & hypes rondom nieuwe technologieën Het Centrum voor Innovatief Vakmanschap Smart Technology nodigt u uit voor een inspirerende lezing van Steven Gudde over de trends en hypes als het... Lees verder »

31 oktober 2017

Meer satellietslabs voor Smart Technology

Leren buiten de school in satellietlabs kent vele voordelen. De positieve ervaringen, die vorig schooljaar zijn opgedaan, en het toegenomen aantal studenten zorgen voor een groeiende vraag naar satellietlabs. De... Lees verder »

05 oktober 2017

Goudse ICT studenten maken kennis met Supinfo International University

Op 28 september 2017 heeft de gemeente Gouda een presentatie georganiseerd voor de ICT studenten van mboRijnland. De studenten hebben kennis kunnen nemen over de vestiging van Supinfo International University in... Lees verder »

01 oktober 2017

Boekje satellietlabs verschenen

In september jl. is een boekje over satellietlabs verschenen. Onder de koepel van het CIV Smart Technology vindt onderwijsvernieuwing plaats in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven. Een steeds groter deel... Lees verder »