CIV Smart Technology en CENSES bundelen krachten voor beter onderwijs

Het CIV Smart Technology bundelt de krachten met CENSES Education om het bedrijfsleven meer te betrekken bij het tot stand komen van op maat gemaakte onderwijsprogramma’s. Tijdens een digitale bijeenkomst op woensdag 3 maart werd de samenwerkingsovereenkomst getekend. Het CIV Smart Technology en CENSES gaan samen aan de slag om het technisch onderwijs beter te laten aansluiten op de laatste ontwikkelingen.

 Duurzame verbindingen

Door het samenbrengen van CENSES en de CIV Smart Technology partners ontstaan grote kansen om het technisch onderwijs te verbeteren. Bij CENSES staat het creëren van duurzame verbindingen tussen bedrijven, mbo-/hbo onderwijs en studenten centraal. Door te verbinden kunnen al deze partijen ontwikkelen en doorgroeien.

 Bedrijven verbeteren onderwijs

Met op maat gemaakte onderwijsprogramma’s wordt bekeken wat er nodig is voor de student. Hoe kan de student zich binnen het programma ontwikkelen en doorgroeien? Deelnemende bedrijven worden uitgenodigd mee te denken bij het verbeteren van het onderwijs.

 Samenwerken aan beter onderwijs

Het CIV Smart Technology zet zich in voor de continue ontwikkeling van opleidingen binnen de Techniek & ICT in samenwerking met het bedrijfsleven. CENSES zet zich in voor het ontwikkelen en uitrollen van state of the art onderwijs in co-creatie met het bedrijfsleven.

 

 

Gerelateerd nieuws