Samenwerking gemeente Bodegraven-Reeuwijk en OPBR

Het CIV Smart Technology is er trots op dat de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en het Ondernemers Platform Bodegraven Reeuwijk (OPBR) partners zijn. Gezamenlijk willen ze zich graag richten op het slim samenwerken aan technologie van de toekomst.

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk wil het bedrijfsleven stimuleren om samen met studenten van mbo-opleidingen, slimme technologie te ontwikkelen waarmee duurzaamheidsvraagstukken kunnen worden opgelost.

Duurzaamheid

Bedrijven, koepelorganisaties, gemeente en het onderwijs werken met elkaar, zoveel mogelijk op locatie, aan uitdagingen uit het bedrijfsleven. OPBR helpt mee de infrastructuur op te zetten en de bedrijven in contact te brengen met het onderwijs. Het doel is om samen met allerlei kennispartners succesvolle innovatieve projecten uit te voeren op het gebied van duurzaamheid.

Prachtige wereld van techniek

Secretaris van OPBR Johan de Haas: “De studenten in de omgeving van Bodegraven-Reeuwijk zijn de medewerkers van de toekomst. Hoe beter we die met z’n allen opleiden, des te beter onze organisaties gaan functioneren. Daarnaast moeten we als lokaal bedrijfsleven de verbinding houden met de studenten. We hebben hier prachtige bedrijven. En last but not least moeten we jongeren enthousiasmeren voor een carrière in de prachtige wereld van de techniek.”

Gerelateerd nieuws