‘Studenten worden opgeleid in de allernieuwste technologie’

Het CIV Smart Technology en Inventeers gaan samenwerken om studenten op te leiden in de nieuwste technologie. De handtekeningen zijn inmiddels geplaatst en vanaf nu gaan ze zich inzetten voor het verbeteren van goed technisch onderwijs. CIV Smart Technology zet in op continue innovatie van het Techniek & ICT onderwijs, Inventeers gaat workshops of gastlessen verzorgen en stagiaires begeleiden in door hen aangeboden stageplekken.

 

Ontwikkelen van innovatieve systemen

Met Inventeers als partner ziet het CIV Smart Technology een mooie samenwerking om het technisch onderwijs te verbeteren. Inventeers is een ingenieursbureau, waarbij in opdracht innovatieve systemen worden ontwikkeld met hulp van hard- en software. Inventeers verbindt technologie, producten en zakelijk inzicht met elkaar. Dit zorgt ervoor dat er producten worden ontwikkeld die geheel passen in het huidige digitale tijdperk.

 

Opleiden in de nieuwe technologie

Het CIV Smart Technology werkt aan het vergroten van het vakmanschap, nu en in de toekomst. Slimme technologische oplossingen volgen elkaar in rap tempo op. De grens tussen Techniek & ICT vervaagt en verandert onze wereld drastisch. Smart Technology draait om het slim combineren en integreren van bestaande en nieuwe technologieën met ICT. Dit leidt tot innovatieve processen, producten en diensten met impact op ons leven en werk. Doordat Inventeers zijn kennis en ervaring deelt met studenten worden ze klaargestoomd voor de technologie van de toekomst.

Gerelateerd nieuws